Zoover reviews

Lees hoe onze gasten ons beoordelen

Gastbeoordelingen

Camping Tamaring scoort gemiddeld een 9.1 uit 195 beoordelingen.
Ligging 9.4
Prijs / kwaliteit 9.2
Kindvriendelijk 9.3
Staat v/h sanitair 9.7
Zwembad 8.1
Hygiëne 9.6

Fantastisch!

Wat een heelijke camping! Lekkere rustige sfeer. Een camping voor families. Veel 55+ en veel gezinnen. Gezinnen worden mooi bij elkaar gezet. Onze kinderen hebben het ook fijn gehad. Veel kinderen tm een jaar of 7. Fietsjes die ze konden pakken. Echt een hit! Een leuke speeltuin en speelbos en een zwembad. Maar ook mijn zoon van 13 heeft zich nog vermaakt. Er staat een tafelvoetbaltafel en die is veel gebruikt. Ook wezen klimmen in het klimbos van Ruurlo. Aanrader! Goed sanitair! Warm water werkt met pasjes, maar ook daar is iets voor te zeggen. Vriendelijke eigenaren die betrokken zijn. Mijn dochter van 3 mocht de kippen mee voeren en het konijn aaien. Dat stukje persoonlijke aandacht is super. Mocht het zo uitkomen, zou ik hier zeker teruggaan. Complimenten!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 16-8-2018

Genoten! Volgend jaar weer!

Heerlijk verblijf gehad in de blokhut. Leuke eigenaren en schone toilet en douche gebouwen.
Op vakantie geweest met partner 15-8-2018

Voorbeeld voor andere campings

Alles klopt hier als je je goed voorbereid en weet wat je wilt. Mooie ligging van de camping zeer vriendelijke en hartelijke eigenaren(Rob en Katinka) die altijd voor de gasten klaar staan hulde. Het is echt een camping voor senioren en gezinnen met kinderen tot 11 à 12 jaar. Camping mooie uitvalsbasis voor fietstochten.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 12-8-2018

Fantastisch

Het is een super camping , erg geschikt voor kinderen en volwassenen in een mooi omgeving
Op vakantie geweest met jonge kinderen 10-8-2018

Heel mooi

Fijne camping Tamaring dichtbij het leuke dorp Ruurlo. Ruurlo heel gezellig. Je kunt er heerlijk eten. Ruurlo een aanrader voor je vakantie. Prachtige omgeving, vriendelijke bevolking. Voor herhaling vatbaar.
Op vakantie geweest met partner 9-8-2018

Jammer

Onze kleinzoon heeft enorm genoten en wij dus ook. Op zaterdagavond hebben mijn man en onze zoon de caravan opgehaald(wij wonen zelf in Ruurlo) Op dat moment was de receptie gesloten .Mijn man heeft de volgende morgen gebeld en verteld dat we de caravan al op hadden gehaald en 's middags de rest zouden afrekenen( 50 euro) Toen we 's middags kwamen om af te rekenen zei Kathinka dat ze ons erg brutaal vond dat we de avond van te voren de caravan al hadden opgehaald .We hebben afgerekend en zijn met 'n KATER vertrokken .Waar was haar vriendelijkheid gebleven ? Jammer
Op vakantie geweest met jonge kinderen 31-7-2018

Fantastisch

Prachtige camping met zeer ruime plaatsen, schoon sanitair en een hartelijke ontvangst.
Op vakantie geweest met partner 26-7-2018

Komen graag nog een keer terug.

Genoten van camping en de omgeving.
Op vakantie geweest met partner 20-7-2018

Prachtige camping!

Prachtige groene camping waaraan alles klopt! Groot compliment voor de eigenaren! Echt Top! Fantastische ligging met dorp Ruurlo op fiets en loopafstand. Prima uitvalsbasis voor het ontdekken van de mooie Achterhoek! Als ik moet zoeken naar een verbeterpunt ( wat bijna onmogelijk is op deze camping zou ik zeggen het zwembad; dit is een kinderbad waar je helaas als volwassene niet kunt zwemmen )
Op vakantie geweest met partner 16-7-2018

Fantastisch 2 weken op een verzorgde camping.

Mooie camping midden in de natuur met vriendelijke eigenaren in een geweldige fietsomgeving, ook een aanrader voor gezinnen met jonge kinderen om met hun de natuur te beleven.
Op vakantie geweest met partner 10-7-2018

Fantastisch

het is een geweldige camping veel groen mooie plekken erg schoon sanitair en Rob en Katinka zijn zeer met de camping gasten betrokken echt een aanrader ...
Op vakantie geweest met partner 4-7-2018

We mogen niet weer terugkomen.

Na vele jaren, en dit voorjaar 11 weken, met plezier op deze mooie en schone camping te hebben gekampeerd is ons het volgende overkomen. Op de laatste dag van ons verblijf hebben we afgerekend. Bij het maken van een optie voor 2019 werd verteld dat er klachten zijn over onze hond waardoor we niet meer welkom zijn. Katinka zei dat ze niet bij ons is geweest met de klachten. Ze wilde verder niets over de klachten zeggen. Wij waren graag meteen bij klachten op de hoogte geweest zodat we maatregelen konden nemen. Dit gebeurd kennelijk niet op deze camping, je mag gewoon niet meer terugkomen. We hebben nog een mail gestuurd over deze gang van zaken, maar daar is tot nu toe niet op gereageeerd. Conclusie; Het is echt een schitterende camping, maar je moet geen hond hebben die blaft (wel een eigenschap van een hond) en soms reageert op een andere hond, zodat dit tot een klacht kan leiden. Dat hoor je dan te laat en je kunt niets meer beginnen.
Op vakantie geweest met partner 24-6-2018

Zucht afstuderen, lang leve camping Tamaring

Thuis afstuderen (Bussum) werkte niet voor mij, teveel afleiding en prikkels. Op zoek naar een omgeving waar rust en ruimte is en geen afleiding kwam ik terecht bij camping Tamaring. Aldaar heb ik voor 10 dagen kunnen verblijven in de 6 persoons bungalowtent. Bij binnenkomst was de ontvangst heel vriendelijk, gezellige mensen Katinka en Rob. De bungalowtent zag er verzorgd uit. Het was prettig afstuderen, de rust, de ruimte, de omgeving om m'n hoofd leeg te maken. Ik heb in deze 10 dagen mijn afstudeeropdracht af kunnen ronden met als beloning een avondje Reurpop. Kortom een goed verblijf waar werk, rust en lol goed afgewisseld werden. Katinka en Rob dank voor het prettige verblijf en zeker tot ziens!
Op vakantie geweest met partner 20-6-2018

Super, een voorbeeld voor andere campings!

Met de caravan een weekje (28-05-2018 t/m 03-06-2018) op deze super camping verbleven. Prima en ruime plaatsen in een prachtige omgeving. Sanitair brandschoon. Prima overdekte fietsenstallingen aanwezig op de camping. Eigenaren zeer gastvrij! Een aanrader deze (KGC) camping.
Op vakantie geweest met partner 18-6-2018

Schot in de roos

Ideale camping voor jonge gezinnen. Veel speelgelegenheid (ook overdekt - handig als het regent), leenfietsen en -speelgoed, zwembad, speelbos. Daarnaast is het een erg mooi, verzorgd terrein met prachtig gras op de hele camping. Sanitairvoorzieningen zijn modern en goed verzorgd.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 15-6-2018

Het was een fantastisch verblijf voor ons.

Het is voor ons de eerste x in ruim 40 jaar camperen zo duidelijk wordt geprobeerd je het idee te geven dat je de "enige" gast bent.Dat vinden wij klasse. Ook dat er meteen bij een technisch kwaaltje van in dit geval kapot gegane boiler direct werd op getreden en en een noodoperatie werd uitgevoerd. Wat nu nog werkt.Klasse!!
Op vakantie geweest met partner 13-6-2018

Fantastisch

Wij vonden alles goed, mooie schone camping , mooi groen en goed onder houden
Op vakantie geweest met partner 7-6-2018

Geweldig

Mooie camping met veel groen en ruime plaatsen. Sanitair wordt erg goed bijgehouden. Vriendelijk en gastvrij. Zwembad is aanwezig, maximaal 50 cm diep, dus niet echt voor volwassenen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 5-6-2018

Ontspannen sfeer op een prachtige camping!

Prachtige nette camping waar onze jongens van 6 en 8 zich prima vermaakten. We waren hier een lang weekeinde om onze vouwwagen even op te zetten ter voorbereiding op Italië van de zomer. We zij de camping niet veel af geweest en dat zegt genoeg! Genoten van de rustige en ontspannen sfeer en gastvrijheid van de eigenaren. Broodje bakken en spookverhaal bij het kampvuur was een gezellige toevoeging! Als het aan onze kinderen ligt komen we nog eens terug! En dat zou zomaar kunnen 😊 Als ik dan tóch feedback mag geven: spooktocht iets later laten starten, nu vrij lang gewacht. Maar dat drukte de pret niet, zeker omdat dit de 1e keer was en dit prima werd opgepakt met een bakkie koffie van de camping!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 4-6-2018

Echt een aanrader in een hele mooie omgeving .

Een heel mooie camping met hele schone toiletten en douches Wordt echt meerdere keren per dag schoon gehouden
Op vakantie geweest met partner 3-6-2018

Geweldig

Het was allemaal goed: Gastvrij zeer nette camping prachtige omgeving vooral om te fietsen
Op vakantie geweest met partner 3-6-2018

Heerlijk genoten!

Prachtige rustige camping met ruime plaatsen. Volop mogelijkheden voor vertier van jonge kinderen met speelbos en alle fietsjes die gebruikt kunnen worden (klein zoon vond het allemaal prachtig). Gemoedelijke sfeer. Prachtige fiets- en wandel mogelijkheden. Heerlijke voorjaarsweer in mei gehad.
Op vakantie geweest met partner 3-6-2018

Een camping om naar terug ge gaan!

We hebben er tijdens de Pinksterdagen gestaan. Wij hadden een plaats helemaal voor ons zelf. Het verschil tussen comfortplaats en onze plaats was dat ik zelf water moest halen. Op de comfortplaats was dat bij alle aanwezig. Dankzij het mooie weer genoten van de mooie omgeving. Kortom: een prima camping in een mooie omgeving. Een echte aanrader!
Op vakantie geweest met partner 2-6-2018

Een camping waar je je thuis voelt.

Heerlijk , Rust en Gastvrijheid. Een camping waar je op en af kan zonder plastickaartje en slagboom. Zwembad en kindvriendelijkheid n.v.t. dus niet met cijfer ingevuld./
Op vakantie geweest met partner 30-5-2018

Fantastisch

Mooie groene camping ,ruime staanplaatsen ,super schoon toilet en douche gebouw . Je voelt je er meteen thuis , dankzij de eigenaren waar klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat Ontzettend veel fiets en wandel routes Wij hebben genoten en komen zeker terug
Op vakantie geweest met partner 27-5-2018

Fantastisch

Wat een mooie camping. Met recht een Groene camping. Mooi onderhouden. Schoon sanitair. Lieve mensen en een goeie sfeer. Chapeau!
Op vakantie geweest met partner 20-5-2018

Nooit meer

Zijn hier voor de derde keer geweest, maar dit was tevens de laatste keer. Het is een erg nette camping, maar de eigenaren slaan hierin door. Het begon al dat onze ondervloer van de voortent 5 cm teveel uitstak (serieus?!). Daarna zijn wij ronduit onbeschoft benaderd omdat onze dochter haar hond meebracht. Gezien alle hondjes op de camping hadden wij er niet de regels op nagelezen of honden welkom waren. Kan gebeuren zou je zeggen en valt over te praten... Niet bij Tamaring! We kregen de wind van voren en er werd ook nog even gemeld dat er 3 jaar geleden(!!) ‘ook’ al 1 van onze kinderen met de auto het terrein was opgereden. Nou, wat een probleem. Het feit dat je daar een notitie van maakt zegt wel hoe kinderachtig je in de wedstrijd zit. Jammer van de mooie camping, maar zo ongastvrij als de eigenaren zijn hebben wij het (gelukkig) nog nergens anders meegemaakt. Wij komen hier dan ook nooit meer terug.
Op vakantie geweest met partner 17-5-2018

Geweldig.!!

Tamaring is een hele mooie en verzorgde camping . Weinig campings gezien die het zo goed voor elkaar hebben. Geweldig schoon en mooi sanitair. Mooie plekjes met veel privacy en een prachtige omgeving. Er is overal aan gedacht fiets routes wandelroutes. Zwembad was nog niet gevuld. Maar geloof ook als dat ook klaar is voor het seizoen dat, dat ook een 10 verdiend. De eigenaren Katinka en Rob zijn leuke en gastvrije mensen. Een absolute aanrader.
Op vakantie geweest met partner 29-4-2018

Fijne camping

Een heerlijk weekje gehad op deze camping. Wat een rust. Het toiletgebouw is top en zo schoon. Heel leuk dat er speelgoed en fietsjes te gebruiken zijn ook voor gasten. Zeker voor herhaling vatbaar.
Op vakantie geweest met partner 29-4-2018

Zeer aanbevelingswaard

Weer even terug in mijn geboortestreek, aangenaam getroffen door het noaberschap, dat de eigenaren van Tamaring, lieten zien, toen zich met de camper een calamiteit voordeed op de camping, waar ook zijzelf door getroffen werden. De geboden hulp, ondersteuning, aardige bejegening en vriendelijkheid hebben ons aangenaam verrast, en was voor ons hartverwarmend. een goede reden om nog eens terug te keren en met onze kleinkinderen op Tamaring te komen kamperen.
Op vakantie geweest met partner 16-4-2018

Grandioos mooi en cultureel

Locaties was 3 km van het dorp, is te lopen, beter met de fiets. Fietsen kun je huren op de camping. Sanitair was perfect, niet normaal zo mooi! Genoeg voor alle gasten. Zacht muziekje op de achtergrond. Werd twee keer per dag schoongemaakt. Al drie keer geweest, eigenaren zijn geweldig en zorgen voor een persoonlijk tintje. Een zwembadje voor de kinderen was aanwezig, 12 bij 5 meter, dat werd ook elke dag schoongemaakt. De camping heeft 150 plaatsen, het hele veld is leeg, alleen aan de rand standplaatsen. Veel caravans, maar ook tenten. Er zijn maar twee stacaravans te huur. Je kunt vanaf de camping overal heen via knooppuntfietsroutes. Rustige camping.
Op vakantie geweest met partner 12-1-2018

Rust met een hoofdletter R

Wat een heerlijke camping. Ook al wonen wij in de buurt, de kinderen vragen nog steeds naar deze prachtige plek. Omdat ik zelf in de recreatie werk is het heel fijn om hier de caravan neer te kunnen zetten (het liefst een hele maand!) zodat ik overdag kan werken en de kinderen heerlijk op de camping kunnen blijven. Zij spelen de hele dag met de andere kinderen en er wordt van alles georganiseerd. Op zaterdag moeten we op de camping blijven voor het broodjes bakken en 's avonds was er een spannende tocht waarbij we vleermuizen mochten zoeken. Een ritje in de paardenhuifkar hoort er inmiddels ook helemaal bij. En papa en mama? Die genieten van de rust, fietsen een stukje naar het dorp of maken een praatje met de andere campinggasten. Er heerst een hele relaxte sfeer. Dus voor een fijne vakantie hoeven wij soms maar 10 km van huis. Rob en Katinka: tot volgend jaar!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 7-12-2017

Wij komen al 10 jaar op de camping, dus geweldig.

Dat het een mooie camping is, prachtig sanitair, heel erg zuiver en de omgeving is prachtig. mooie comfort plaatsen.
Op vakantie geweest met partner 13-9-2017

Dicht bij kasteel Ruurlo Museum More

Camping doet direct uitnodigend aan. Receptie erg vriendelijk. Alles netjes, schoon. Overal is over nagedacht om het voor kampeerder aangenaam te maken. Mooie fiets, wandel gelegenheid. Gaan er zeker nog eens naar terug.
Op vakantie geweest met partner 12-9-2017

Fantastische camping

Geweldig schoon en mooi sanitair. Mooie plekjes met veel privacy en een schitterende omgeving. Ook de eigenaren Katinka en Rob zijn leuke en gastvrije mensen. Een absolute aanrader voor jong en oud.
Op vakantie geweest met partner 30-8-2017

Mooie nette camping

Keurig sanitair vriendelijk ontvangst mooie velden vooral de comfort plekken dicht bij het dorp broodjes service niet op zondag een domper was wel bij het verlaten van de camping even de auto en caravan vlak bij de toilet gebouw geparkeerd om nog even van het toilet gebruik te maken, de camping baas kon er niet langs met de grasmachine en reageerde met een opmerking niet erg handig . I p v goeie terug reis en tot ziens was wat vriendelijker geweest.
Op vakantie geweest met partner 22-8-2017

Weer geweldige vakantie gehad

2 fantastische weken gehad op Tamaring. Rob en Katinka en medewerkers jullie zorgen geweldig voor jullie gasten. Het is mooi om te zien hoe jullie met hart en ziel jullie camping runnen, van 's morgens vroeg tot 's avonds laat, altijd in de weer voor de gasten. Ons zie je vast weer.
Op vakantie geweest met partner 22-8-2017

Nette camping in mooie omgeving

De camping wordt netjes onderhouden. Eigenaren zijn precies (het wiel van de caravan moet precies op de tegel staan), maar daardoor is het gras echt netjes. Kleine camping met 1x per week animatie. Daardoor worden kinderen creatief! Er zijn fietsjes op de camping die de kinderen gratis mogen gebruiken (door het racen gebeurt er op een aantal onoverzichtelijke plekjes wel eens een ongelukje, opletten dus als je loopt of met de auto rijdt) Zwembad is alleen voor peuters/kleuters geschikt. Omgeving is leuk. Borculo is een leuke plaats om even naar toe te fietsen (via knooppunt 61/62/82) Kristalmuseum ook erg leuk. Restaurant de Witte Wieven is ook leuk (kunnen kinderen leuk spelen) Doolhof is ook leuk in Ruurlo. Kasteel huis ter Bergh zijn middagen waar kinderen ridder/jonkvrouw kunnen worden, zwembad in Ruurlo heeft leuke glijbanen We kijken terug op een leuke vakantie op een mooie camping en in een mooie omgeving!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 19-8-2017

Heerlijk, hele schone camping,

geniet van de natuur, geniet van de camping, heel vriendelijk personeel. alles zeer schoon en rustig.
Op vakantie geweest met partner 8-8-2017

Voor herhaling vatbaar

Uitermate geschikt voor gezinnen met jonge kinderen en voor mensen die rust zoeken en/of graag fietsen in een prachtige omgeving waar fraaie fietsroutes uitgezet zijn. ook museumliefhebbers kunnen royaal aan hun trekken komen. Geen negatieve aspecten
Op vakantie geweest met partner 7-8-2017

Mooie camping. Vriendelijke en behulpzame mensen.

Prima en schoon sanitair. Kindvriendelijk voor met name jonge kinderen. Prima wandel en fietsmogelijkheden direct vanaf de camping. Zwemgelegenheid alleen voor kinderen.
Op vakantie geweest met partner 2-8-2017

Wederom: fantastisch!!

Totale camping, zeer goed. Zeer goede sanitaire voorzieningen, goed verzorgde staanplaatsen, vriendelijke receptie. Heel goed
Op vakantie geweest met partner 22-7-2017

Prachtige Camping

Camping Tamaring is een prachtig gelegen , goed onderhouden, camping ie een mooi natuurgebied. Ideaal uitgangspunt voor mooie fietstochten. Medewerkers zeer behulpzaam en vriendelijk. Sanitair pico bello en schoon! Eetgelegenheid niet op de camping maar in de omgeving divers aanwezig. Kortom : Tamaring aanrader !
Op vakantie geweest met partner 13-7-2017

Hele goed verzorgde camping

Camping Tamaring is zeer gastvrije camping met mooie ruime plekken op grote en kleinere velden Ontvangst is zeer goed en goede uitleg over de plaatsen en mogelijkheden Sanitair is ook blinkend en van alles voorzien ook het douche afvoer systeem is mooi afgewerkt en je water loopt ook absoluut niet naar je buren ! Verder diverse voorzieningen zoals goede Wifi overal enz Ook voor kinderen tot ongeveer 12 jaar is van alles .Maar voor de oudere kinderen is het beter verder te kijken Maar al met al zeer verzorgde Camping
Op vakantie geweest met partner 6-7-2017

Super camping!

Wij zijn laatst met onze kinderen (5 en 2) op de camping geweest. Wat een mooie camping. We werden meteen gastvrij ontvangen met koffie en thee. Echt een mooie camping voor jonge gezinnen of senioren. Onze kinderen konden gebruik maken van de vele fietsjes, stepjes etc die in de speelloods stonden. Daarnaast mooie speeltuin en een speelbos waar mijn zoon maar niet uitgespeeld raakte. Zwembad erg kindvriendelijk. En animatie was top!! Ze hebben echt genoten. En de broodjes die ze mochten bakken smaakte heerlijk. Wij komen heel graag weer een keer terug! Oftewijl: personeel is heel gastvrij, camping in mooie omgeving/ natuur, kindvriendelijk en super schoon!!!!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 17-6-2017

Super camping

Schone en leuke camping , ze zijn er erg vriendelijk en grote campeerplekken. Echt een aanrader als je van fietsen of wandelen houd. Super gewoon
Op vakantie geweest met jonge kinderen 5-6-2017

Prachtig groen, maar weinig te doen

Pluspunten: Prachtig groene camping Rustige camping Sommige plekken zijn ruim Voor senioren ideale plaats om nieuwe contacten op te doen Sanitair is schoon Speelbos is leuk Minpuntjes: Veel regels en die hangen ook overal op de camping Weinig privacy in sanitair Door gezamenlijke douchegoot stond medekampeerder tijdens douchen in de urine van iemand anders Zelfs warm water voor afwas moet worden betaald Na avondeten geen mogelijkheden om ijs of iets dergelijks te kopen Nauwelijks, en slechte, animatie (schminken was te dramatisch voor woorden) Zwembadje ijskoud en eerder dicht dan in de regels staat aangegeven Veel kleine kampeerplaatsen Geen voetbalveldje Niets te doen voor kinderen boven de 8 Geen winkel Geen broodjesservice op zon- en feestdagen
Op vakantie geweest met jonge kinderen 4-6-2017

Heerlijke camping, aanrader met jonge kinderen!

De kinderen kunnen hier heerlijk hun gang gaan. Dit jaar zijn we er voor het derde jaar geweest. Het weer was wat fris inderdaad, maar dat maakt de kinderen niet uit en wij hebben dus ook weer twee top weken gehad. Ook met fris weer, prima te doen, leuke omgeving e.d. Sanitair is superschoon, fietsjes voor de kinderen om te gebruiken, speelbos, speeltuin, etc Eetgelegenheden zijn in het dorp voldoende te vinden, maar niet op de camping. Zwembad is uiteraard niet open in de meivakantie.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 1-6-2017

Perfecte Camping

Leuke kleinschalige camping met vriendelijke ontvangst. Er is veel speelmateriaal voor kinderen en een heel groot bosrijk gebied waar lekker gewandeld of gefiett kan worden. Heel schoon sanitair, en de camping heeft door de kleinschaligheid een vriendelijk en uitnodigend karakter. Voor de kinderen is er een lekker zwembad bij (openlucht)
Op vakantie geweest met partner 19-5-2017

Zeer nette groene camping

Camping ligt op fietsafstand van Ruurlo. Veel te doen in de omgeving. Camping is schoon, groen en de plekken zijn goed. Sanitair is top, ook voor rolstoelgebruikers. Zwembad is alleen in hoogseizoen open (logisch) en niet beoordeeld. Boerenland ligt er omheen waardoor je de kans hebt dat een tractor je vroeg wakker maakt. (hadden wij 2 van de 7 nachten)
Op vakantie geweest met jonge kinderen 7-5-2017