Huur een Woodlodge in de Achterhoek op Camping Tamaring

IMG 1974 1 Geniet van een heerlijke vakantie in de Achterhoek.  De splinternieuwe woodLodge is geschikt voor 4 personen en beschikt over een eigen keukentje met 2 elektrische kookplaatjes en een eigen badkamer. Het is een comfortabel verblijf en de ideale uitvalsbasis voor fiets en wandeltochten in de mooie groenen omgeving. Nieuw is ook dat deze lodge te reserveren is per dag, waarbij u zelf bepaalt wat uw aankomstdag wordt. 

Een vakantie in de Woodlodge wordt een bijzondere belevenis in de Achterhoek

Huur een compleet ingerichte WoodLodge op Camping Tamaring en geniet van de vele faciliteiten. De kenmerken van onze WoodLodge:

  • Sfeervol verblijf
  • Tegelterras met schaduwplek
  • Zithoek
  • eigen badkamer
  • Kleine keuken

Ontdek de Achterhoek

Onze charme camping is gelegen in de gemeente Berkelland in Oost-Nederland, liggend in de Achterhoek dat is uitgeroepen tot het beste fietsgebied van Nederland. Hier kun je dubbelop genieten van het landschap en de stilte, de prachtige natuur en op het juiste moment genieten van een rustplekje of een gezellig terras. Een uniek gebied om er uw vakantie door te brengen. Als u er van houdt om vroeg op te staan, dan heeft u kans om bij ons eekhoorns, reeën, fazanten, konijnen en hazen te bewonderen in onze natuurlijke omgeving. U kunt er uren in de bossen doorbrengen en genieten van de schoonheid van de Achterhoek!

Meer weten over onze Woodlodge?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of direct onze WoodLodge reserveren, neem dan contact met ons op.