Speelvoorzieningen

speelvoorzieningenVoor wie wil spelen met water en takken in het zand, of picknicken, in ons speelbos kan het allemaal! Met een waterpomp, picknicktafel en speeltoestellen. Ook zijn er natuurlijke speelelementen zoals een klimboom en niet te vergeten het huisje van de Zevensprong, is dit een super locatie om te spelen.

Er zijn meerdere speeltuinen op Camping Tamaring: er is een grote speeltuin naast het zwembad, met o.a. schommels, een speelhuisje en een groot klim- en klauter toestel.  Op het kampeerveld bij plek 90 t/m 96 is een nieuwe speeltuin gerealiseerd met een zandbak met klautertoestel, kleine glijbaan, maar ook andere speel-elementen. Op dit veld worden zowel honden  als auto's niet toegelaten.

Heerlijke camping, aanrader met jonge kinderen!

zwembadHet zwembad loopt af van 25 naar 50 centimeter, is onverwarmd en open vanaf de meivakantie met goed weer. Is het te koud, dan houden we het bad nog even gesloten tot net voor Hemelvaart. Heerlijk om samen met de kinderen even af te koelen. Bij het zwembad is een houten veranda met stoelen en tafels om even heerlijk te zitten en te genieten van de spelende kinderen in het water. Het zwembad heeft een hekwerk, uit veiligheid voor de kleinere kinderen. Er is geen badmeester aanwezig. Zwemmen is dan ook op eigen risico. 

In de overdekte speelloods is inmiddels opnieuw ingericht om ook hier heerlijk te kunnen spelen, ook als het even wat minder weer is. Er staat een voetbaltafel en er zijn een heleboel fietsjes, tractors en stepjes in allerlei maten aanwezig, die iedereen vrij mag gebruiken op de camping. 

In ons hoogseizoen (let op de data), organiseren wij voor de kinderen twee keer in de week kinderactiviteiten bestaande uit schmincken, knutselwerkjes, spelletjes in het bos en bij droog weer broodjes bakken! Ook in de meivakantie (laatste week april en eerste week mei) gaan we dat weer doen! We proberen regelmatig in de drukke weken vaak nog een extra activiteit in de plannen, zoals een roofvogelshow of een huifkartocht.

bibloBibliotheekje en ruimte voor trekkers

Uniek en makkelijk, onze bibliotheek. Een ruimte waar jong en oud leesmateriaal kunnen vinden, wat voor ieder te gebruiken is. Er liggen natuurboeken, leesboeken, vakantiekrantjes, tijdschriften, maar ook spelletjes. Het is ook een ruimte voor de trekkers om even te zitten en te eten.

Jeu de boules baan en tafeltennissen

jeudeVoor veel mensen een actieve hobby, jeu de boules! Wij hebben een verlichte, dubbele baan en elke avond zijn er wel mensen die graag met u een balletje willen gooien. Er zijn ook jeu de boules ballen bij de receptie verkrijgbaar, net zoals een setje voor het tafeltennissen of badminton.

Er is buiten een tafeltennis tafel aanwezig.