Kamperen met kinderen op kindvriendelijke camping Tamaring

camping tamaring achterhoek41Vakantie vieren op kindvriendelijke Camping Tamaring betekent genieten van veel speelplezier! Voor jonge kinderen tot 10 jaar is er op onze kindercamping veel te zien, doen en ontdekken. Of de kinderen nu spelen in de speeltuin, zwemmen in het kinderzwembad of hutten bouwen in het speelbos, het is één groot feest voor ze in de vakantie op Camping Tamaring. En dat betekent gegarandeerd blije kindergezichtjes en een onvergetelijke vakantie in de Achterhoek!

Kamperen op een kindvriendelijk kampeerveld

De kampeerplaatsen op de kindvriendelijke camping Tamaring liggen verspreid over diverse kampeervelden. Op het speciale ruime kampeerveld nr 90 t/m 96 staan speeltoestellen waar onze jongste gasten onder het toeziend oog van papa & mama of opa & oma onbezorgd kunnen spelen.

Dit kampeerveld met 4 plaatsen,  is huisdierenvrij en houden wij in de schoolvakanties vrij voor gezinnen met de hele jonge kinderen. Hierdoor kunt u goed uw kinderen in het oog houden, terwijl ze lekker spelen en de kinderen hebben zo binnen no-time vakantievriendjes en vriendinnetjes gemaakt.

In de schoolvakanties boeken wij de gezinnen met kinderen in op de kampeerplekken nr. 88 t/m 128. Heeft u andere wensen? Bel ons gerust om uw wensen en onze mogelijkheden samen te overleggen.

Onze faciliteiten voor jonge gezinnen in het kort:

  • Kinderzwembad met glijbaan, voor de peuters en kleuters.
  • Centrale speeltuin en speeltuin op kampeerveld
  • Speelbos met echte waterpomp, speeltoestellen en het beroemde “Zevensprong huisje”
  • Diverse activiteiten in de zomervakantie 
  • Overdekte speelruimte met o.a. een retro speelcaravan en groot krijtbord
  • Kleine kinderfietsjes (gratis) en skelters (te huur)
  • Bibliotheek met spelletjes, (kinder)boeken en tijdschriften
  • Sanitairgebouw met kindersanitair en familiedouches
  • Wifi (gratis)Wifi (gratis)

Vervelen is niet mogelijk op Camping Tamaring

waterpomp bos.3 CustomKinderen hoeven zich geen moment te vervelen op onze kindercamping. Alleen al het grote speelbos met “het Zevensprong huisje” zorgt voor een heleboel speelplezier. Onze tip: vraag tijdens uw verblijf naar het beroemde spannende verhaal van “De rode man”. Het schijnt dat hij nog regelmatig wordt gespot…

Mochten de kinderen het krijten, zwemmen, fietsen, spelen, glijden en klimmen even voor gezien houden, dan zijn er ook in de omgeving nog vele leuke dingen te doen. Camping Tamaring heeft bijvoorbeeld ook een eigen natuurwandeling met opdrachten voor de kinderen en er zijn nog meer (digitale) kinderroutes in Ruurlo en omgeving. Vraag ons gerust om een passend advies, wij helpen u graag op weg.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of direct uw vakantie reserveren, neem dan contact met ons op of boek hier online uw vakantie.