De laatste nieuwtjes 

Joepie, het seizoen is begonnen! Op zaterdag 1 april is de poort eindelijk weer geopend. We mogen terugkijken op een druk maar geslaagd winterseizoen, waarin weer veel werkzaamheden zijn verzet. Het sanitairgebouw aan de voorzijde van het terrein heeft een ware metamorfose ondergaan. Een nieuw geïsoleerd dak, een overkapping met mooie eikenhouten palen en 92 zonnepalenen die ons helpen te verduurzamen. De bibliotheek is weer netjes op orde en alles is weer schoongemaakt. 

De regen van zaterdag 1 april is al ingeruild voor een mooi zonnetje en de eerste gasten genieten er al heerlijk van. Sterker, de eerste ijsjes zijn al genuttigd door enkelen! We hopen en vertrouwen op een mooi seizoen, op mooi campingweer en hopelijk kan iedereen die de weg naar Ruurlo weet te vinden samen met ons genieten op de camping. U bent meer dan welkom in de mooie Achterhoek, misschien wel het mooiste stukje van Nederland.  

Onderhoudswerkzaamheden

Tamaring in winterslaap?

Veel gasten denken dat we een paar maanden in een diepe slaap zijn gedurende deze maanden. Lees hier wat we zoal uitvoeren in de wintermaanden op camping Tamaring! 

Genomineerd, wauw!!

Is dat wat! 

Het is toch wat zeg! Vorige seizoen werden we verrast met een gouden Zoover Award, maar dit jaar wordt het nog gekker!