De laatste nieuwtjes 

Het seizoen is voorbij! Op zondag 9 oktober is de poort voor het laatst gesloten en dan begint ons winterseizoen op de camping. We mogen terugkijken op een druk maar geslaagd seizoen, met weer veel nieuwe gasten die de Achterhoek hebben ontdekt. Er is goed gebruik gemaakt van de nieuwe speeltuin op de achtervelden. Daar hebben veel kinderen van kunnen genieten. Ook heeft het weer ervoor gezorgd dat we veel lachende en genietende gezichten hebben kunnen zien. Wat een jaar zeg! De komende maanden staan in het teken van onderhoud op het terrein. Het onderhoud aan het grasveld is inmiddels gereed. Alles is geverticuteerd, doorgezaaid en bemest. Het snoeiwerk is inmiddels ook weer op orde! Kortom, klaar om het winterseizoen door te komen! 

Naast het normale "groen-onderhoud" staat er weer een wat grotere klus op de planning. We gaan ons sanitairgebouw verduurzamen. Het bestaande dak is inmiddels in zijn geheel vervangen door een geïsoleerd dak, voorzien van een nette afwerking tegen de gevels rondom. Tevens is er een overkapping gemaakt aan de voorzijde, met behulp van een eikenhouten frame. Dat is mooi geworden! Voordat het nieuwe seizoen begint willen we hier nog de nodige zonnepanelen op hebben liggen, zodat we ons steentje bij kunnen dragen aan wat betere planeet. 

Tot slot kunnen we vermelden dat alle voorlopige reserveringen verwerkt zijn. Dat worden er elk jaar meer zeg! Het planbord is weer geopend, dus iedereen die wilt, kan een plekje op onze camping voor het komende seizoen reserveren. Lukt het niet goed online, dan belt u toch gewoon even! We helpen u graag! 

Onderhoudswerkzaamheden

Tamaring in winterslaap?

Veel gasten denken dat we een paar maanden in een diepe slaap zijn gedurende deze maanden. Lees hier wat we zoal uitvoeren in de wintermaanden op camping Tamaring! 

Genomineerd, wauw!!

Is dat wat! 

Het is toch wat zeg! Vorige seizoen werden we verrast met een gouden Zoover Award, maar dit jaar wordt het nog gekker!