Logo award Gold1

De laatste nieuwtjes 

Op zaterdag 26 maart is dan eindelijk de poort weer geopend voor onze gasten. Wat een schitterend weer was het tijdens dit openingsweekend. Binnen enkele uren zat het terras gezellig vol! We hadden in april even een voorjaarsdipje met koude, wind, regen en echt.. sneeuw.. Maar daar zijn we overheen gekomen! Na regen komt zonneschijn zeggen ze.. en in mei en juni hebben we heerlijke voorjaars temperaturen gehad op de camping. Inmiddels is het alweer juli, juist voor het hoogseizoen gaat beginnen, en jawel.. temperaturen van circa 25 graden met uitlopers naar boven worden de komende weken verwacht! Op de camping is het dan ook heerlijk vertoeven! De camping is gezellig vol, en van het zwembad wordt inmiddels goed gebruik gemaakt! 

Inmiddels zijn de eerste plannen voor de komende winter ook weer gemaakt en de eerste afspraken, bestellingen en ontwerpen zijn al gedaan.. Wat? Dat verklappen we natuurlijk nog even niet, maar ons grote sanitair gebouw gaat er volgend seizoen iets anders uitzien! Hou de website in de gaten, om te zien wat we zoal gaan doen in het najaar! 

Onderhoudswerkzaamheden

Tamaring in winterslaap?

Veel gasten denken dat we een paar maanden in een diepe slaap zijn gedurende deze maanden. Lees hier wat we zoal uitvoeren in de wintermaanden op camping Tamaring! 

Genomineerd, wauw!!

Is dat wat! 

Het is toch wat zeg! Vorige seizoen werden we verrast met een gouden Zoover Award, maar dit jaar wordt het nog gekker! 

update corona-virus