Luxe kamperen in de Achterhoek op een comfortplaats op Camping Tamaring

luxe kamperen achterhoekKom luxe kamperen in de Achterhoek op een comfortplaats bij Camping Tamaring en geniet van de rust, natuur en ongekende gastvrijheid. Daarnaast kunt u tijdens uw verblijf gebruik maken van alle faciliteiten op de camping. Zo is wifi op Camping Tamaring altijd gratis, kunt u uw fiets stallen in de overdekte fietsenstalling en is er oplaadpunt voor uw elektrische fiets. Bij de receptie kunt u 6 dagen per week verse broodjes bestellen, dus begin de dag goed met een heerlijk ontbijt!

Luxe kamperen op Camping Tamaring betekent genieten van de natuur, wakker worden met het vrolijke getsjilp van de vogels, verblijven op prachtige, goed onderhouden kampeervelden met eigen watervoorziening en dichtbij het centrale sanitair gebouw en aanwezige voorzieningen. De gemoedelijke sfeer op Camping Tamaring zorgt dat u zich direct thuis voelt.

De luxe comfort kampeerplaatsen op onze camping in het kort:

  • Oppervlakte kampeerplaatsen 110- 150m²
  • Kampeerplaatsen voorzien van 10 ampère elektra
  • Watertappunt en afvoer, op de kampeerplaats
  • Gelegen nabij het grote sanitairgebouw
  • Fijn laagje grind op de plaats van de voortent
  • Parkeren bij eigen kampeerplaats
  • Zon- en schaduwplaatsen
  • Comfortplaatsen zijn gelegen op nr. 1 t/m 55

luxe kamperen Op onze camping kunt u luxe kamperen in de Achterhoek op een prachtige comfortplaats op mooie grote velden. Zo hebben wij op de ruime kampeerplaatsen op de plek van de voortent een verharde ondergrond gemaakt door middel van een laagje fijn grind. Hierdoor ervaart u altijd een vlakke ondergrond en mocht het gaan regenen dan zorgt het grind voor een snellere afwatering. 

’s Avonds even ontspannen televisie kijken is geen enkel probleem op onze camping. Wanneer u een schotel heeft, overleg dan even met ons waar u het beste kunt kamperen. Heeft u geen schotelantenne maar wilt u wel even televisie kijken, loop dan even bij ons binnen op de receptie om een Digitenne set te huren. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij deze set vooraf te reserveren.