Camping met zwembad in de Achterhoek

Zwembad 2021

Het zwembad op Camping Tamaring is in de zomer dé place-to-be voor de peuters en kleuters. Het is een heerlijke plek voor kleine kinderen om uren te spetteren en spelen met water, glijden van de kinderglijbaan of gewoon even met de voetjes in het water genieten van het zonnetje. Het kan allemaal in het kinderzwembad op Camping Tamaring!

Camping met openlucht zwembad voor de kinderen

Het zwembad op onze camping is er speciaal voor kleine kinderen. Het zwembad loopt af van 25 naar 50 centimeter en is daardoor een heerlijke plek om af te koelen in het water. Het zwembad beschikt over hele natuurlijke verwarming: de zon.

Uit veiligheid voor de kinderen hebben wij een hek geplaatst rondom het zwembad. We vragen echter papa’s en mama’s of opa’s en oma’s wel de kinderen te vergezellen in het zwembad. Er is geen badmeester aanwezig en zwemmen is dan ook op eigen risico. Los daarvan is het natuurlijk ontzettend leuk om de kinderen te zien spelen in het zwembad. Terwijl de kinderen heerlijk spetteren, kunt u plaats nemen op de tuinsets op de veranda, zowel in de zon als in de schaduw.

Zwemmen en spelen op Camping Tamaring

camping tamaring achterhoek33Zijn de kinderen uitgezwommen in het zwembad op de camping? Dan hoeven ze zich nog geen moment te vervelen! Direct naast het zwembad ligt een speeltuin met onder andere schommels en groot klim- en klautertoestel. En niet te vergeten: het grote speelbos van Camping Tamaring. In dit speelbos met speeltoestellen, huisje van de Zevensprong en een waterpomp kunnen ze uren spelen en ravotten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of direct uw vakantie reserveren, neem dan contact met ons op of boek hier online uw vakantie.