Camperplaats in de Achterhoek op Camping Tamaring in Ruurlo

camperplaats achterhoekBent u op zoek naar een camperplaats in de Achterhoek, ontdek dan de mogelijkheden op Camping Tamaring. Of u nu op doorreis bent en een nachtje wilt verblijven, of voor een langere periode een camperplaats wilt huren, op Camping Tamaring in Ruurlo zijn er meerdere mogelijkheden!

De camper camping is gelegen in het bos te midden van 2 natuurgebieden waar u kunt genieten van de rust, de stilte en uiteraard onze gastvrijheid. Voor uw dagelijkse boodschappen en diverse gezellige restaurants kunt u terecht in Ruurlo, gelegen op minder dan 3 kilometer van de camping. Onze tip; pak de fiets en ontdek de schoonheid van de Achterhoek. Heeft u geen fiets bij u dan is de nood niet aan de man, op de receptie kunt u diverse fietsen huren.

Camperplaats bij een camperzuil

Speciaal voor camperaars op doorreis beschikt Camping Tamaring over 2 camperplaatsen net buiten de camping. Deze camperplaatsen zijn gelegen in het bos aan het Wildpad. U kunt geen gebruik maken van de voorzieningen van de camping; u bent geheel zelfvoorzienend. Deze camperplaatsen zijn gedurende het gehele jaar te gebruiken, ook als de camping gesloten is. 

De faciliteiten voor camperaars op doorreis in het kort:

  • 2 camperplaatsen voor campers van maximaal 8 meter
  • Camperzuil beschikt over 2 stopcontacten en een watertappunt
  • Gebruik camperplaats kost € 10,- ongeacht gebruik van elektra 
  • Camperzuil beschikt over een euromunt-automaat voor aansluiting op elektra (elektra is inbegrepen in de € 10,00 voor de camperplaats) 
  • Camperzuil beschikt over een euromunt-automaat voor aansluiting op water (u krijgt 80 liter water voor € 1,00)
  • Legen van vuil-watertank en chemisch toilet is gratis en altijd mogelijk op de camping, ook in de gesloten tijd. 
  • Camperaars kunnen maximaal 24 uur per verblijf gebruik maken van de camperzuil, maximaal 3 dagen achter elkaar.

Het reserveren van de camperplaatsen bij de camperzuil is niet mogelijk. Betalen doet u aan de zuil. Eventueel kunt u wel geld bij ons wisselen. Bent u onderweg en wilt u weten of er een camperplaats beschikbaar is, neem dan even telefonisch contact met ons op via 0573 ­ 45 14 86. Om misverstanden te voorkomen, U dient altijd aan de camperzuil € 10,00 te voldoen als u gebruik wilt maken van de camperplaats. Dit zijn tevens de elektrakosten, wat dus in die 10 euro is inbegrepen!

Kamperen met uw camper in Ruurlo op Camping Tamaring

camperplaatsen achterhoekHeeft u de voorkeur gebruik te willen maken van onze faciliteiten op de camping en/of wilt u een langere periode kamperen op een camperplaats in de Achterhoek, dan bent u van harte welkom op Camping Tamaring. Afhankelijk van de grootte van uw camper kijken we samen naar een geschikte camperplaats op de camping.

Tijdens uw verblijf kunt u van alle faciliteiten gebruik maken. Zo beschikken alle comfort kampeerplaatsen over een elektra aansluiting, een eigen wateraansluiting en lichte verharding voor uw zitgedeelte. Voor het lozen van uw vuil-watertank en chemisch toilet kunt u gebruik maken van de speciale voorzieningen voor campers op de camping.

Wilt u weten welke camperplaats voor u geschikt is en direct uw verblijf reserveren, neem dan contact met ons op. Uiteraard is het ook mogelijk om online uw vakantie te reserveren.