Logo award Gold1

Twee 6-persoons houten kampeerbungalows

kampeerbungalowEen kruising tussen een tent en een blokhut! Heerlijk kamperen in de natuur met een beetje comfort. Kies voor onze houten kampeerbungalow op plek 56 of 86. U beleeft dan het echte kampeergevoel: u hoort de vogels fluiten vanuit uw bed!

De kampeerbungalow is de juiste balans tussen de eenvoud van kamperen en de luxe van een houten huisje. U hoeft niet met een luchtbed op de grond, u slaapt in een gewoon bed. U heeft het genot van een kachel, een ruim keukenblok met inventaris, gasstel en koud stromend water, een koffiezetapparaat met filter, theekoker en een koelkast. Ook zijn er voldoende lichtpunten en stopcontacten. Voor het toilet en de douche kunt u gebruik maken van onze sanitaire voorzieningen op de camping.

Echt een aanrader in een hele mooie omgeving.

camping tamaring achterhoek14De verhuur is inclusief keukengas en elektra, exclusief gas-verwarming en douchen. Er zijn twee gescheiden slaapruimtes met een tweepersoonsbed (2-persoons dekbed) en een stapelbed (2x 1 persoons dekbed). Er is ook een tweepersoons slaapbank (2 persoons dekbed). Een kinderbedje kan bijgezet worden. De opp. van de kampeerbungalow is 32 m2. Een mooie ruimte, waarvan het grootste gedeelte dient als woonruimte. Het meubilair is zowel binnen als buiten te gebruiken. Buiten staat ook een houten picknicktafel waar u gebruik van kunt maken. De kampeerbungalows staan op de camping op plek nr. 56 en plek nr. 86.

Een TV met Digitenne (€ 25,- per huurperiode) kan worden bijgezet. Ook bedlinnen kan bijgehuurd worden. Zie tarieven voor meer informatie over de kosten van het huren van deze verhuuraccomodatie.

Check de tarieven via online boeken. Verhuur per nacht, is ter uitzondering alleen in overleg mogelijk mede afhankelijk van de bezetting.

Klik hier voor een virtuele rondleiding van de kampeerbungalow.