Logo award Gold1

update corona-virus

Inmiddels is de camping weer open en zijn de eerste gasten weer gearriveerd. Het is geweldig om weer mensen te mogen begroeten, maar helaas houdt het virus ons kleine landje nog steeds in een houtgreep. De sanitaire voorzieningen zijn momenteel ook geopend. Dat is een hele verbetering dan vorig seizoen! Er geldt net als in alle openbare ruimtes wel een mondkapjesplicht, maar dat zijn we allemaal inmiddels wel gewend denken wij! Net als iedereen, kijken wij weer vooruit en hopen we dat het leven onderling snel weer normaal wordt. Nog steeds geldt dat we samen er alles aan zullen moeten doen, om het virus geen kans te geven. Het is dan ook belangrijk om:

- te begroeten op een andere manier dan u gewend bent. Dus geen handen schudden en/of knuffelen. Maak geen lichamelijk contact en houdt afstand.

- regelmatig handen te wassen met water en zeep, langer dan 25 seconden.

- te hoesten en niezen in een papieren zakdoekje of aan de binnenkant van je elleboog.

- papieren zakdoekjes te gebruiken en deze daarna weg te gooien in de aanwezige prullenbakken. 

- thuis te blijven als u zich niet prettig of ziek voelt. Deze laatste regel is misschien nog wel de meest belangrijke regel! 

Het actuele nieuws over het Coronavirus vindt u op https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus. We vragen iedereen vriendelijk maar zeer dringend de maatregelen en elkaar te respecteren in deze tijden! Zo kunnen straks weer allemaal genieten hier! Wij proberen uit te dragen "Tegen Corona, mét elkaar".

 

Terug naar het overzicht